Kostbart fedt

Så blev der indført ”mættet fedt” skat på vores madvarer!!
For at få os danskere til at spise sundere. Desværre er jeg ikke sikker på at regeringen, og her snakker vi om den tidligere, har ramt plet.
Det er muligt at den nye folkesygdom er fedme, fordi vi har vanskeligheder ved at fornemme hvornår nok er nok, det er der nogle kloge diætister der mener og ret har de nok, når der ses et halvanden hundrede mennesker på skadestuerne med hjerteflimmer af at spise for meget mad juleaften.
Men rammer man ikke den rigtige målgruppe på den forkerte måde, når man straffer dem økonomisk.
Ved at lade madvarerne stige igen, kan det jo ende ud med at det bliver endnu dårligere færdigmad der bliver lagt ned i indkøbsvognen. Burde de daværende kloge hoveder ikke også have sat priserne ned på alle de sunde varer samtidig??!! Så var der da et klart incitament for at spise sundt også selv om man ikke har så mange penge at rutte med om måneden.
Jeg tror nu at de fleste danskere godt vil spise sundt, nogle skal bare lære hvordan og også at det er ok at spise usundt en gang i mellem.

Jeg vil rigtig gerne spise sundt, og fisk to gange om ugen og masser af frugt og grønt, men som SU modtager, med børn, er jeg også nødt at vende og dreje pengene få at få dem til at række hele måneden, og det er svært at prioritere den sunde livsstil når den er så kostbar.

Kære Mette Gjerskov vil du ikke være sød at sænke afgifterne på de sunde madvarer??!!

Leave a Comment

Filed under Politik

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>