Udskriv valg NU!

Man kan efterhånden godt se på Lars Løkke at nu kan han snart ikke holde fast på sin taburet længere. Tiden nærmer sig for hvor han ikke kan trække den udskrivning længere. Men hvem ville ikke også vente med at skulle forlade en så prominent stilling til sidste øjeblik, når nu man (næsten) selv kan bestemme.
I mindst et år har medierne og kloge hoveder spået valg hver andet øjeblik, og politiske tv-programmer har analyseret sig frem til hvornår der muuuuuligvis ville blive udskrevet valg, for nu havde han (Lars Løkke) da befolkningen på sin side, eller også var det Helle Thorning. (forvirret?)
Opositionen har deltaget i præ-valg debatter, for at vi som befolkning kan danne os et overblik over hvem vi vil stemme på lige her og nu. Dermed kan diverse analyseinstitutter samle informationer om hvem der ville vinde hvis der var valg Lige Nu.

Men der er jo ikke valg NU. Det lader vente på sig. Det lader vente alt alt ALT for længe på sig.
Lars Løkke!!! For pokker da, det bliver hverken værre eller bedre. Du har kun tre måneder tilbage at varme stolen i. Se dog at komme op af den og vis hvad du kan og lad en ny og bedre regering træde til.

Leave a Comment

Filed under Politik

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>